Kusträddardagen 5 maj

Lördagen den 5:e Maj är kusträddardagen.

 

Hönö Klåva, 5 Maj 10:00 till 16:00

DK Öckerödorarna samordnar årets andra strandstädning och behöver DIN hjälp!

Planen är att samla så många frivilliga som möjligt och städa igenom så många holmar och skär vi hinner under dagen. Skräpet samlar vi ihop på piren i Klova för allmän beskådan under helgen.

Har du egen båt i sjön är du välkommen att hjälpa till med persontransporter till och från holmarna! All logistikhjälp tas tacksamt emot!

Vi utgår från piren vid fiskemuseet i Hönö Klova med små och stora båtar och alla är välkomna att komma med ut på äventyr. Vi avgör efter väderläget när vi bestämmer vart vi skall städa, har du egen flytväst är det bra. Men vi har även några lånevästar.

Start och stopptider på evenemanget är 10-16 men det är Drop in under hela dagen. Medtag kläder efter väder, tänk på att det kan väderväxla hastigt på havet, handskar, stövlar/kängor för hala klippor, egen matsäck och fika.

Grill står på mellan 11-16 vid fiskemuseet, bara att kasta på den medhavda matsäcken när det börjar kurra i magen.

Nu håller vi tummarna för fint väder igen!
Välkomna!

 

Städa med oss den 5 maj.

Mer läsvärt

En djupdykning i SSDF:s medlemsförsäkringar

Dykning är en passion för många, och för att säkerställa säkerheten och tryggheten för sina medlemmar erbjuder Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) en omfattande medlemsförsäkring. Här utforskar vi vad som täcks av försäkringen.

Årsmöte 2024

Kom och gör din röst hörd på vårt årsmöte.

Utöver delaktighet i klubbens verksamhet så får du lyssna till ett intressant föredrag om militär och civil dykning, givet av vår medlem Andreas Svanström.

Har du ännu inte hunnit bli medlem för 2024 kan du göra det här!