Kom igång med din dykning igen!

Vill du ta upp din dykning igen? Eller känner du någon som vill prova på att dyka?🤿

Nu är säsongen för dykning igång och OJ vad vi har längtat!

Vi kommer, med hjälp av vår eminenta samarbetspartner Dyk-Kiosken och Oscar Sjöö som förestår verksamheten, anordna ett antal tillfällen för avrostnings- och provdyk under säsongen.

Nu på söndag den 26/5 erbjuder vi vårt första tillfälle, där Oscar kommer att ha ett tillfälle med guidning och avrostningsövningar. Så har du inte dykt på länge eller kanske du rent av vill ta upp dykningen igen efter ett längre uppehåll – häng med på söndag! Det blir både lärorikt och roligt.

Dykningen är landbaserad och antingen tar du med egen utrustning eller så meddelar ni Oscar på Dyk-Kiosken om det är något du behöver. Det finns komplett utrustning att hyra  för 300:- hos Dyk-Kiosken. Det inkluderar även luftfyllning.

För mer info och/eller anmälan kontakta mig direkt via Messenger eller på 0735-77 73 93.

Med vänligaste hälsningar

Isabelle Larsson, utbildningsansvarig

Mer läsvärt

Utfärder 2024

Vi älskar att dyka, ofta och länge men inte nödvändigtvis alltid så djupt. Vi dyker

En djupdykning i SSDF:s medlemsförsäkringar

Dykning är en passion för många, och för att säkerställa säkerheten och tryggheten för sina medlemmar erbjuder Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) en omfattande medlemsförsäkring. Här utforskar vi vad som täcks av försäkringen.

Årsmöte 2024

Kom och gör din röst hörd på vårt årsmöte.

Utöver delaktighet i klubbens verksamhet så får du lyssna till ett intressant föredrag om militär och civil dykning, givet av vår medlem Andreas Svanström.

Har du ännu inte hunnit bli medlem för 2024 kan du göra det här!