Utfärder

Dyk in i Äventyret!

Som medlem i DK Öckerödorarna så kan du få vara med om spännande dykupplevelser i omgivningarna till Hönö Öckerö. Vi erbjuder underbara utfärder för alla nivåer av dykfärdigheter och garanterar en säker och njutbar undervattensupplevelse.

Inför varje utfärd tillfrågas deltagarna om sina intressen och önskemål med dagen, och utifrån det bestämmer vi vart vi styr stäven.

Utforska den fantastiska marina livsmiljön, se fiskar av olika arter och möjligheten till att ibland stöta på sälar.

Varje dyk planeras noggrant med hänsyn till väderförhållanden och deltagarnas erfarenhetsnivå, vilket garanterar en minnesvärd och säker upplevelse.

Oavsett om du bor på öarna, i stan eller bara är på besök erbjuder denna klubb en enastående möjlighet att upptäcka underverken i den marina världen på Västkusten.

Bli medlem i Dykarklubben Öckerödorarna och upplev skönheten i Öckeröskärgården. Dyk ner i djupet, utforska det färgsprakande marina livet och skapa varaktiga minnen tillsammans med likasinnade. Upptäck den otroliga glädjen och spänningen som väntar dig hos oss på Dykarklubben Öckerödorarna!

Välkommen!

 

 

   

Årsmöte 2024

Kom och gör din röst hörd på vårt årsmöte.

Utöver delaktighet i klubbens verksamhet så får du lyssna till ett intressant föredrag om militär och civil dykning, givet av vår medlem Andreas Svanström.

Har du ännu inte hunnit bli medlem för 2024 kan du göra det här!