Årets sista utfärd – Nanight på besök

Det är snart dags att göra bokslut över dykåret 2023. Men det finns fortfarande en chans att göra en sista utfärd innan det blir lite för kallt för de flesta.

Söndagen den 19 november så har vi vår sista planerade utfärd för året. Som en liten extra krydda på moset så kommer Nanight, ni vet det där Göteborgsföretaget som gör GRYMMA dyklampor, att vara närvarande och låta alla medlemmar pröva vilken lampa de vill ur deras tillgängliga sortiment. Vem vet, kanske får du även en möjlighet att som medlem köpa dig en kanonfin julklapp i förskott?

Notera att detta är endast tillgängligt för medlemmar! Om du inte är medlem så kan det enkelt lösas genom att du ansöker om medlemskap här.

Du anmäler dig till utfärden enligt gängse regler i vår medlemsgrupp och där kan du även ange vilken lampa du helst skulle vilja testa, så att Nanights representanter vet vad de ska ta med sig.

Mer läsvärt

En djupdykning i SSDF:s medlemsförsäkringar

Dykning är en passion för många, och för att säkerställa säkerheten och tryggheten för sina medlemmar erbjuder Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) en omfattande medlemsförsäkring. Här utforskar vi vad som täcks av försäkringen.

Belysning under vattnet

Vad gör en bra dyklampa egentligen? För att kunna uppleva det underbara undervattensriket behöver dykare

Årsmöte 2024

Kom och gör din röst hörd på vårt årsmöte.

Utöver delaktighet i klubbens verksamhet så får du lyssna till ett intressant föredrag om militär och civil dykning, givet av vår medlem Andreas Svanström.

Har du ännu inte hunnit bli medlem för 2024 kan du göra det här!