World Snorkeling Day: Fira underverken under vĂ„gorna đŸ€ż

Varje Är den 30 juli samlar World Snorkeling Day entusiaster och naturÀlskare för att fira och skydda den fÀngslande undervattensvÀrlden. Dagen grundades 2009 av en grupp passionerade snorklare och syftar till att öka medvetenheten om bevarandet de marina livet under vattenytan.

De som vill vara med och fira denna internationella dag kan ge sig ut pÄ snorklingsÀventyr, utforska böljande tÄngrev och marina ekosystem. Genom att dela foton och videor vill vi dela med oss av vÄra erfarenheter och inspirera andra att vÄrda och skydda haven och dess undervattensmiljö. World Snorkeling Day frÀmjar ocksÄ miljömedvetande, med aktiviteter som strandsanering och utbildningsseminarier om hÄllbara metoder.

Detta globala evenemang belyser hoten mot det marina livet, inklusive plastföroreningar, överfiske och korallblekning. Genom att frÀmja en djupare förstÄelse för dessa utmaningar, ger dagen individer möjlighet att bli föresprÄkare för marin bevarande och ansvarsfull turism.

Vi som Ă€r medlemmar i Dykarklubben Öckerödorarna kan dra vĂ„rt strĂ„ till stacken genom att dra ihop vĂ„ra snorkel-kit och ge oss ut och plaska och fotografera och filma. Det materialet kan med fördel postas i sociala medier tillsammans med taggarna #worldsnorkelingday #ockerodorarna #fridykning #dykarklubb.

Klubben har inga ordnade aktiviteter, tyvĂ€rr, men lĂ„t inte det hindra er! đŸ€ż

Mer lÀsvÀrt

En djupdykning i SSDF:s medlemsförsÀkringar

Dykning Àr en passion för mÄnga, och för att sÀkerstÀlla sÀkerheten och tryggheten för sina medlemmar erbjuder Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) en omfattande medlemsförsÀkring. HÀr utforskar vi vad som tÀcks av försÀkringen.