Nya rutiner för betalning av medlemskap

Nytt år och nya utmaningar, heter det. Det gäller även oss i Dykarklubben Öckerödorarna. Vi i styrelsen jobbar stenhårt för att vi medlemmar skall ha en modern och smidig klubb som har fullt med härliga dykaktiviteter, och vi hoppas du fortsätter var med oss på utfärder och som en uppskattad medlem i klubben.

En av de moderniseringar vi arbetet med under 2023 är att uppgradera vår webb och strategi för hantering av medlemskap och betalningar av detsamma.

Vad betyder det för dig? Jo, att du nu har möjligheten att betala ditt medlemskap inte bara via Swish, direktbetalning eller med inbetalningskort, utan även med ett kreditkort eller någon av de mobila betalningssätten Apple eller Google Pay.

Första gången du gör detta så måste du fylla i ett formulär med dina uppgifter och ett konto skapas automatiskt och ett mejl om allt skickas till den epost-adress du anger. Så snart du fyllt i uppgifterna och betalat får du tillgång till ditt medlemskap och den del av vår webb som bara är till för medlemmar, såsom att kunna boka på sig för utfärder eller deltaga i andra aktiviteter vi anordnar, eller läsa speciellt innehåll publicerat på sajten.

Medlemskapen löper årsvis och har slutdatum 2024-12-31. En period innan utgång av ditt medlemskap så kommer det komma ett mejl med påminnelse om detta och en möjlighet att betala kommande års medlemskap innan perioden går ut, vilket gör att du inte behöver anmäla dig igen och medlemskapet och accessen till sajten löper på utan avbrott. Väljer du att inte betala direkt så avbryts ditt medlemskap och accessen till den ”dolda” delen av sajten försvinner, men ditt konto finns kvar. Bestämmer du dig senare, exempelvis i mars kommande år, att betala för medlemskap igen så får du åter igen access efter betalning.

Betalningarna är säkra och görs av en av världens största betal-gateways, Stripe. Du behöver inte lagra några kreditkortuppgifter någonstans om du inte vill det.

På det här sättet ökar vi funktionalitet och smidighet för alla, samtidigt som vi minskar på nödvändig administration. Vi hoppas att ni kommer gilla förbättringarna lika mycket som vi gör!

Om du har frågor eller synpunkter på detta så är du välkommen att mejla oss via styrelsen@ockerodorarna.se. Vi lovar att lyssna och föra en dialog kring dina synpunkter.

Med vänligaste och omhuldande hälsningar

Michael Wallenius genom Styrelsen

Jag är redo att betala mitt medlemskap

Klicka på knappen nedan så kommer du till sidan för val av medlemskap och därefter fyller du i din information och betalar med kreditkort.

Smidigt som bara den!

Gå till val av medlemskap

Mer läsvärt

En djupdykning i SSDF:s medlemsförsäkringar

Dykning är en passion för många, och för att säkerställa säkerheten och tryggheten för sina medlemmar erbjuder Svenska Sportdykarförbundet (SSDF) en omfattande medlemsförsäkring. Här utforskar vi vad som täcks av försäkringen.