Dyksäsongen är inte över!

Hösten har nu definitivt gjort sitt inträde och löven rasar och fukten tränger sig in och blandar sig med benmärgen. Det hindrar dock inte oss att fortsätta dyka! Tvärtom, hösten har mycket gott att tillföra oss dykare. Dock rekommenderas torrdräkt för att du skall få en positiv upplevelse i längden.

Att dyka i Sverige på hösten är en unik upplevelse som bjuder på många fördelar. För det första är vattnet ofta kristallklart och lugnt, vilket ger fantastiska sikt- och undervattensmöjligheter. De svalare temperaturerna gör det också mer behagligt att bära torrdräkt, och du kan njuta av det färgglada marina livet som frodas under hösten. Dessutom är det mindre trängsel vid dykplatserna, även om det i våra trakter sällan är ett problem. Så om du älskar att utforska undervattensvärlden och njuta av en avkopplande dyksemester, är höstdykning i Sverige definitivt något att överväga.

Vi har därför lagt till två stycken dykutfärder utöver de tidigare planerade, en i oktober och en i november. Det gör att vi i år har kommit upp i härliga 15 planerade dykutfärder, och dessutom har några spontant arrangerade vrakdyks-utfärder genomförts.

Du kan i vår kalender på sajten se vilka datum vi planerar och vilken/vilka båtförare du ska kontakta om du vill hänga med. Utfärder är endast för medlemmar, men är du inte medlem ännu så är detta inget problem. Bara att ansöka och välja betalmetod så är problem löst!

Mer läsvärt

Belysning under vattnet

Vad gör en bra dyklampa egentligen? För att kunna uppleva det underbara undervattensriket behöver dykare