facebook instagram 

Vi ser fram emot ett fint avslut och ett fantastiskt nytt fräscht 2024!

Kära medlemmar av Dykarklubben Öckrödorarna.

Vi är nu definitivt inne i höstperioden. Kanske den vackraste av alla säsonger på dykåret? Själv ser jag fram emot de två kvarvarande dykutfärderna 15 oktober och 19 november. Jag offrar mina finaste hattar på altaret för att vädret skall stå oss bi och bôset i vattnet lagt sig, så att sikten är klar och lång.

Vi har i styrelsen haft möten för att diskutera aktiviteter och utbildning, och en utbildningsansvarig har hittats! Energifyllda Isabelle Larsson kommer att axla rollen och vi hade igår ett möte för att diskutera och planera 2024. Vi kommer att återkomma med närmare detaljer så snart de har accepterats i styrelsen och är färdiga att presenteras för er.

Fokuset för våra ansträngningar under 2024 blir att locka fler medlemmar att träffas, och inte bara när det är utfärd, och fler nyblivna eller intresserade dykare att bli medlemmar hos oss.
Utöver utbildningar ska vi under 2024 anordna ett antal träffar där vi får lära oss mer om dykrelaterate saker och dessutom tjôta lite allmänt om dykning tillsammans.

Nyligen har jag etablerat kontakt med dyklampföretaget Nanight och inte helt okända Göteborgsbolaget Poseidon. Båda företagen är mycket intresserade av att göra saker med oss och jag kommer under hösten och vintern att spendera tid för att få till några aktiviteter med dem.

Jag vill också uppmana alla att tänka till på vad de vill bidra med i klubben. Det är snart dags för årsmöte (typ mars/april 2024) och val av styrelsemedlemmar. Andreas Svanström är den som är företrädare för vår valberedning, och är du intresserad av att engagera dig i vårt styrelsearbete så kan du höra av dig till honom eller mig.

Nedan hittar ni utdrag från de senast publicerade artiklarna. Vill du var med och utbilda, informera eller skriva artiklar så är du oerhört välkommen. Hör av dig till mig!

Vi syns väl på en dykbåt nära dig?
Michael Wallenius
Styrelseordförande Dykarklubben Öckerödorarna

Dyksäsongen är inte över!

Hösten har nu definitivt gjort sitt inträde och löven rasar och fukten tränger sig in och blandar sig med benmärgen. Det hindrar dock inte oss att fortsätta dyka! Tvärtom, hösten har mycket gott att tillföra oss dykare. Dock rekommenderas torrdräkt för att du skall få en positiv upplevelse i längden. Att dyka i Sverige på hösten är en unik upplevelse …
Dyksäsongen är inte över!

Vikten av god avvägning

Vikten av god avvägning
Allmänt Som vi alla, vet eller åtminstone anar (du som läsare kanske inte är sportdykare, men är nyfiken) så är sportdykning en fängslande och underbar aktivitet som ger människor möjlighet att utforska undervattensvärlden och uppleva dess skönhet och känsla av mysterium. För att njuta av en säker och bekväm dykupplevelse är det avgörande att behärska konsten att upprätthålla en god …

Skönheten med nattliga dyk

Sveriges västkust är en plats som är känd för sin dramatiska skönhet, med pittoreska kuststäder, vackra skärgårdar och det svalkande, saltiga vattnet i Kattegatt och Skagerrak. För dykare som söker nya äventyr är nattlig dykning längs västkusten en möjlighet att utforska den marina världen när den badar i stjärnornas sken och mareldens magi. Denna upplevelse är unik och erbjuder både …
Skönheten med nattliga dyk
Email Marketing Powered by MailPoet